T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Çorum İl Sağlık Müdürlüğü Hitit Üniversitesi Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi / Kreş Birimi

Çorum İl Sağlık Müdürü
T.C. Sağlık Bakanlığı Hitit Üniversitesi Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi / Kreş Birimi

Güncelleme Tarihi: 07/08/2018

Gündüz Bakımevi Hastanemizin İdari ve Mali İşler Birimine bağlı olarak  Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden, Çorum Belediyesi İtfaiye İşleri Müdürlüğünden, İl Emniyet Müdürlüğünden aldığımız uygunluk raporları ve Valilik Makamından aldığımız onay ile 01.03.2018 tarihinde faaliyete başlamıştır.

Gündüz bakımevinde 1 müdür odası, 1 memur odası, 1 arşiv, 1 depo, 1 temizlik malzeme odası, 5 sınıf, 1 bilim odası, 3 uyku odası, 1 jimnastik odası, 1 oyun odası, mutfak, yemekhane ve tuvaletler bulunmaktadır.