T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Çorum İl Sağlık Müdürlüğü Hitit Üniversitesi Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi / Kreş Birimi

Çorum İl Sağlık Müdürü
T.C. Sağlık Bakanlığı Hitit Üniversitesi Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi / Kreş Birimi

İdari Mali İşler Müdür Yardımcısı

Güncelleme Tarihi: 25/07/2018

kadir kocatürk.JPG

Kadir KOCATÜRK

Çorum’un  İskilip İlçesinde 1987 yılında  doğmuştur. İlköğretimini  İskilip Misakımilli İiköğretim okulundan mezun olmuştur. Ortaöğretimini  İskilip Sağlık Meslek Lisesi Tıbbi Sekreterlik  Bölümünden 2005 yılında  mezun olmuştur. Adana Çukurova Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Sağlık Teknikerliği  bölümünü  2007 yılında bitirmiştir. 2007- 2009  yılları arasında İstanbul Harp Akademilerinde askerlik hizmetini tamamlamıştır. 2017 yılında Erzurum  Atatürk Üniversitesi Sağlık Yönetimi Bölümünden mezun olmuştur. 2010-2012  yılları arasında Gaziantep Şahinbey Ağız ve Sağlığı Merkezinde  Taşınır Kayıt Kontrol Yetkilisi olarak görev yapmıştır. KASIM-2012 –ARALIK 2017 yılları arasında Çorum Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde Taşınır Kayıt Kontrol Yetkilisi olarak görev yapmıştır. 2017 Aralık ayından itibaren Hitit Üniversitesi Çorum Erol Olçok Eğitim Araştırma Hastanesinde İdari ve Mali İşler Müdür yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Evli ve 1 çocuk Babasıdır.